Comisarul Răzvan Ion „face legea“ pe scenele de karaoke !

0
1175

farmec.ro
carturesti.ro%20

Poliţiştii din Mangalia au, la fel ca orice cetăţeni obişnuiţi, hobby-uri „de suflet“, dintre cele mai diverse. Comisarul-şef Valentin Mustăţea este pasionat de electronică, agentul-şef Marius Saioc este multiplu campion naţional şi internaţional la atletism, iar unul dintre ofiţerii Biroului pentru Investigarea Fraudelor, comisar Răzvan Ion, este un foarte bun… cântăreţ!

Pe 22 decembrie, la Bucureşti, va avea loc finala Concursului Naţional “Best Singer of Maraboo“, unul dintre cele mai ample concursuri de gen din ţară, din 2013. Printre primii clasaţi şi cel ce aspiră la Premiul de Popularitate pus în joc se află şi comisarul de la Biroul pentru Investigarea Fraudelor Mangalia, Răzvan Ion.

Pasiunea pentru cântat şi-a descoperit-o în urmă cu câţiva ani, când cutreiera cluburile de karaoke din localitate. „Am cântat în glumă, fără să mi se pară că fac ceva deosebit. La un moment dat, mi-am dat seama că lumea mă apreciază, mi s-a spus că îmi <<simt>> muzica şi am fost sfătuit să mă apuc serios de cântat“, ne spune Răzvan.

A apelat la Letiţia Moisescu, o cântăreaţă în vogă, aceasta adaptându-i, pentru karaoke, mai multe piese binecunoscute. Aşa se face că, în 2011, Răzvan a câştigat primul său premiu, pe cel de popularitate, la Campionatul Local de Karaoke pentru amatori.

În anul următor a participat la concursul „Callatis Karaoke Contest“ unde, din nou, a câştigat Premiul de Popularitate. De ce doar premii de popularitate? „Piesele pe care le interpretez sunt făcute din suflet şi se adresează sufletului. Acesta este target-ul meu”, ne-a răspuns Razvan.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru a demonstra că poate interpreta şi la un nivel mai înalt, a lansat, anul trecut, pe 8 Martie, împreună cu compozitorul George Călin, albumul „Te iubesc“.

Albumul, apărut în 100 de exemplare, a fost dedicat soţiei sale, Mihaela, fiind oferit în special prietenilor. La Bucureşti, la “Best Singer of Maraboo“, în semifinale, a participat cu piesa care, consideră el, îi pune cel mai bine în valoare timbrul vocii: „Dacă tu n-ai exista“, adaptare după „Et si tu n’existais pas“ a lui Joe Dassin.

„Nico, ce făcea parte din juriu, m-a aplaudat şi a ţinut să menţioneze că a fost fascinată atunci când a auzit un interpret care a transmis atât de mult sentiment prin muzică. Sincer, în acel moment am simţit emoţia învăluindu-mă”.

În viitorul apropiat, Răzvan este decis să îşi cultive şi mai serios pasiunea pentru muzică. În martie 2014 vrea să lanseze, de data aceasta la „scară“ mai largă, un nou album necomercial, dedicat tot doamnelor şi domnişoarelor.

Pentru asta, lucrează intens cu unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de muzică din Mangalia, Marius Chircu, la “Sound Studio“: „Vor fi tot melodii calde, specifice timbrului meu muzical.

Lucrăm intens la albumul care va cuprinde piese cum ar fi: <<Cel mai frumos tango din lume>>, <<Dacă tu n-ai exista>> sau <<Besame mucho>>“.

editiadesud.ro, 22.11.2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply