“Cum este România?”

0
682

farmec.ro
carturesti.ro%20
Cea mai de succes campanie The Guardian: E clar că românii vor să ne arate ţara lor şi ceva despre ei !

,,Cum este România?” este cea mai de succes campanie a jurnaliştilor de la The Guardian. O spune Caroline Bannock, coordonatoarea campaniei care adaugă că proiectul a devenit unul vedetă peste noapte după ce românii au asaltat pur şi simplu redacţia britanică cu poze şi comentarii.

Bannock mai spune că majoritatea pozelor vor fi folosite în materiale care se vor scrie despre România şi despre românii care vin să muncească în insulă.

“Această campanie va mai continua o vreme şi o vom folosi în materialele noastre despre România şi despre românii care vin să muncească în Marea Britanie.  Mă aştept să fie o galerie foto foarte frumoasă şi mă aştept să fie nişte articole foarte bune”, a spus Caroline Bannock.

“E o campanie cu un succes foarte mare. Catalanii au avut ziua naţionala recent şi au vrut să creeze un lanţ uman în ţara bască şi am primit foarte foarte multe postări. Cred că vom primi şi mai multe din partea românilor. Suntem deja pe la 2.000 de postări, ceea ce este uriaş.  Deci e clar că oamenii vor să ne arate ţara lor şi ceva despre ei”, a mai spus jurnalista The Guardian.

Mii de poze şi mesaje au fost trimise până acum de telespectatorii Antena 3 şi pe mailul [email protected].

Vă reamintim, Antena 3 aşteaptă în continuare imagini şi mesaje pe adresa de mail [email protected] prin care să le demonstrăm britanicilor de ce avem toate motivele din lume pentru a nu pleca din ţara noastră.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Au mai rămas câteva zile până când mesajele şi fotografiile dvs. vor ajunge în redacţia The Guardian!

de A.M.P   •   22 Noi 2013.

http://www.antena3.ro/romania/cum-este-romania-cea-mai-de-succes-campanie-the-guardian-e-clar-ca-romanii-vor-sa-ne-arate-tara-lor-si-ceva-despre-ei-235575.html


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply