O femeie din Mangalia, premiată la venerabila vârstă de 100 de ani

0
663

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a oferit, vineri, 22 noiembrie, un ajutor financiar în cuantum de 1000 de lei şi un buchet de flori unei persoane din localitate, care a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani.

În semn de preţuire pentru că a ajuns la această vârstă, edilul s-a deplasat personal la locuinţa doamnei Maria Stoica, căreia i-a transmis urări de sănătate. Emoţiile au fost pe măsură, când femeia a primit din partea edilului şi un tort pentru a marca momentul aşa cum se cuvine.

Maria Stoica a muncit o viaţă întreagă ca lucrător în agricultură şi nu a beneficiat decât de o pensie mizeră de numai 5 lei, la care familia a fost dispusă să renunţe. În prezent, atât centenara, cât şi familia care are grijă de ea nu îşi doresc decât să suporte mai uşor povara bătrâneţii.

Este cel mai vârstnic locuitor al oraşului Mangalia şi am dorit să fim alături de dumneaei să o felicităm şi să îi transmitem toate gândurile bune. Rolul nostru este să fim aproape de oameni şi să le oferim ajutorul ori de câte ori au nevoie, a precizat edilul Cristian Radu.

Ajutor din partea municipalităţii a primit şi un alt cetăţean din zona Albatros. Este vorba de Aurel Polojan, care a rămas fără un picior în urma unei arterite netratate şi avea nevoie de un cărucior cu rotile. Edilul s-a deplasat şi la locuinţa bărbatului pentru a-i aduce căruciorul.

“Realitatea străzii spune foarte multe. În deplasările mele în diferite cartiere ale oraşului am identificat foarte multe probleme cu care oamenii se confruntă. Mergând pe stradă, am întâlnit acest cetăţean pe care l-am întrebat dacă are nevoie de un cărucior cu rotile şi astăzi am venit să i-l aduc. Numai dacă suntem pe teren putem afla ce îşi doesc oamenii, ce probleme au. De aceea, dorim să venim în întâmpinarea dumnealor, să fim alături de ei atunci când au nevoie de noi”, a mai precizat edilul Cristian Radu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

replicaonline.ro, 22.11.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply