LĂSATA SECULUI: Beneficiile POSTULUI CRĂCIUNULUI pentru organism

0
677

Posturile recomandate de Biserică sunt şi foarte bune pentru sănătate. Postul  Crăciunului este rânduit într-o perioadă în care corpul are nevoie de  detoxifiere. Dacă îl parcurgi așa cum o spun canoanele, organismul tău se va  regenera, vei preveni bolile, iar cele existente vor fi ameliorate. Vezi care  sunt beneficiile postului pentru organism, acum, de Lăsata Secului.
POSTUL CRĂCIUNULUI

POSTUL CRĂCIUNULUI

Postul, cea mai bună metodă de detoxifiere înainte de  Sărbători

Organismul nostru este dereglat din cauza înlocuirii  produselor naturale cu “o grămadă de otrăvuri bine ambalate”.

Totodată,  mâncăm mai mult decât înaintaşii noştri şi am devenit sedentari. De aceea, este  nevoie de singurul obicei bine încetățenit, prin care s-a păstrat funcția de  adaptare la lipsa de hrană, postul.

Postul Paștelui se ține primăvara și  reprezintă cea mai bună și mai radicală cură de detoxifiere;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Postul  Sfinților Apostoli Petru și Pavel și postul Adormirii Maicii Domnului deschid  vara și, respectiv, anunță venirea toamnei, dispunerea lor fiind deosebit de  utilă în cadrul igienei alimentare;

Postul Crăciunului este  ultima perioadă de detoxifiere din cursul anului.

Şi postul  negru, practicat în unele mănăstiri, în fiecare vineri sau în anumite zile din  an, ca Ajunul Bobotezei sau Vinerea Mare, are un efect foarte important: ajută  la regenerarea ţesuturilor și la eliminarea toxinelor.

Radicalii  liberi, eliminați din corp

Iarna, din cauza alimentației mai  sărace în legume și fructe proaspete și mai bogate în grăsimi, se acumulează  toxine în organism, așa că, primăvara, perioada de curăţire este binevenită  pentru prevenirea îmbolnăvirilor, dar şi pentru ajutor în tratarea celor deja  existente.

Unele “vindecări miraculoase” de cancer se datorează postului,  adică unui regim alimentar sărac în proteine animale, grăsimi și zaharuri. La  fel se întâmplă şi înainte de Postul Crăciunului, care precede o perioadă de  mese mari şi pline de toxine, de Crăciun şi Revelion.

Citeste mai multe pe REALITATEA.NET si pe Unica.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply