AGROEST Mangalia: Doriţi recolte bogate si sanătoase? Este cazul să apelaţi la specialişti!

0
3397

farmec.ro
carturesti.ro%20

S-a deschis un nou magazin agricol Agroest, situat pe strada Oituz, nr.38 A, vizavi de Poşta nouă (O.P.nr.1), lângă autogara Negru-Vodă din Mangalia.

Program: Luni – Sâmbătă: 08,00 – 18,00. Contact: 0733.193.163.

Aici, pasionaţii de grădinărit, profesioniştii în ale agriculturii şi nu numai, vor putea să se aprovizioneze local, cu seminţele de care au nevoie, dar şi cu substanţele necesare tratamentelor de prevenire a bolilor si dăunătorilor.

Specificul turistic al zonei noastre face ca majoritatea populaţiei să aibă o grădină cu flori sau cu zarzavaturi, câţiva pomi fructiferi sau o viţă de vie, care trebuie întreţinute.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La magazinul Agroest, clienţii vor beneficia de o experienţă de peste 30 de ani în agricultură dar şi de consultanţă directă în magazin, oferită gratuit de inginerul agronom, specialist în horticultură, aflat acolo pentru ei.

Inginerul horticol Aurel Bazavan, – pentru că despre dânsul este vorba -, a avut iniţiativa înfiinţarii unui astfel de magazin care să ajute îndeosebi cultivatorii mici şi mijlocii şi recunoaşte că ideea i-a venit călătorind prin alte ţări şi alte zone cu tradiţie în turism:

Am văzut cum sunt îngrijite plantele, cum arată un gazon, o peluză bine întreţinută. Se pot obţine şi la noi, atâta timp cât sfaturile vin de la specialişti. Noi avem experienţa şi posibilitatea de a aduce seminţe de legume şi flori, îngraşăminte, erbicide specifice pentru ca munca să fie uşurată, şi rezultatele semnificative.

Lucrurile par arhicunoscute la prima vedere. La agricultură, politică şi fotbal sunt mulţi pricepuţi, dar rezultatele bune, puţini le obţin.

Rezultatele sunt în funcţie de capacitatea fiecăruia de a asimila cunoştinţe noi şi de a le pune în practică, de a nu merge numai pe tradiţional.

Într-adevăr, românii au multă experienţă la agricultură, dar s-au schimbat mult datele problemei în timp, cum ar fi soiurile şi hibrizii utilizaţi.

O mare greşeală este faptul că multă lume a renunţat la soiurile şi hibrizii româneşti, ştiindu-se că gustul legumelor obţinute din hibrizi aclimatizaţi de o perioadă lungă în ţara noastră este mult superior gustului legumelor rezultate din hibrizi olandezi sau israelieni, de exemplu. Aceştia sunt foarte productivi, dar gustul produselor lasă de dorit, „parcă ar fi din plastic”, cum se spune.

Toată lumea vrea să aibă recolte bogate şi sănătoase, de aceea propunem un alt fel de magazin. Sloganul nostru spune tot:  << Este timpul să apelaţi la specialişti ! >>.

Magazinul Agroest din Mangalia vă pune la dispoziţie:

  • Bulbi de flori si butaşi de trandafiri,
  • Seminţe de legume, flori şi gazon,
  • Răsaduri de legume şi flori,
  • Turbă şi pământ de flori,
  • Pompe de stropit,
  • Pesticide (fungicide, insecticide, erbicide, acaricide etc.),
  • Îngrăşăminte granulate, foliare şi bio,
  • Tratamente vin (dioxid de sulf, bentonită alimentară),
  • Produse dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare,
  • Tratamente de iarna (pomi, vie, trandafiri).

Ne puteţi găsi şi pe facebook: https://www.facebook.com/AgroestMagazinAgricol!

(Articol publicitar). MangaliaNews, Joi, 14 nov.2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply