Daraban: Debranşaţi-vă de la ENEL şi conectaţi-vă la eoliene!

0
631

Daraban: Debranşaţi-vă de la ENEL şi conectaţi-vă la eoliene!

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Constanţa, Mihai Daraban, a declarat, joi seară, că a întrerupt relaţiile cu furnizorul de energie electrică ENEL.

El a precizat că nu va premia această companie la gala societăţilor, organizată de CCINA joi: Nu vom acorda nici un premiu celor de la ENEL, pentru că au provocat o grămadă de neplăceri clienţilor noştri. Şi, de aceea, sediul nostru a trecut la un alt distribuitor de energie, ceea ce vă sugerăm şi dumneavoastră, a spus Daraban.

Preşedintele CCINA nu s-a sfiit să ducă mai departe reclama, anunţând şi firma de la care primeşte energie electrică: Monsson. Firma este deţinută de familia lui Emanuel Muntmark, unul dintre cei mai cunoscuţi şi bogaţi investitori în domeniul eolienelor din judeţul Constanţa.

De numele lui Muntmark se leagă însă şi celebrul scandal din localitatea constănţeană Cogealac, unde, reamintim, fostul primar, Cati Hristu, a declanşat, în 2010, o adevărată isterie locală împotriva amplasării eolienelor pe raza comunei.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Vineri, 8 nov.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply