Podul Agigea: se caută soluţii pentru un trafic sigur, pe timp de noapte

0
188

Podul Agigea: se caută soluţii pentru un trafic sigur, pe timp de noapte

Prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, respinge varianta închiderii totale a Podului Agigea. În schimb, susţine prefectul, se vor căuta soluţii pentru iluminarea corespunzătoare a podului, cât şi pentru măsuri de siguranţă:

Se întunecă devreme, podul nu beneficiază de iluminare în momentul de faţă şi trebuie să ne asigurăm că cei care îl traversează sunt în siguranţă. Există Poliţie la pod, însă discutăm cu cei de la CNADNR să se asigure că maşinile care trec nu dau peste obstacole – cabluri, bucăţi din lemn sau, Doamne fereşte, vreun copil care trece podul pe jos, pentru că, din păcate, decizia privind traversarea autocarelor de peste 3,5 tone, cu elevi şi navetişti, nu va fi pusă în aplicare, a declarat, pentru Replica, Eugen Bola.

Reamintim că din data de 1 octombrie traficul greu (autovehicule de peste 3,5 tone) a fost interzis. Consiliul Judeţean Constanţa a adoptat o hotărâre prin care, pe pod ar fi fost permisă circulaţia autocarelor (de peste 3,5 tone) cu elevi şi navetişti, însă CNADNR nu şi-a dat avizul în acest sens.

De asemenea, mai amintim că Podul Agigea a beneficiat, în urmă cu câţiva ani, de o lucrare prin care a fost iluminat, însă, după cum a apreciat şi prefectul Bola, a fost vorba despre o iluminare decorativă: Acele becuri, din câte ştiu, au şi fost scoase, petru a se lucra la hobanele care susţin podul.

Citeşte şi:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.replicaonline.ro/becurile-de-pe-podul-agigea-au-costat-700-de-mii-de-euro-136089/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply