Hotărârea CJC nu poate fi pusă în aplicare: pe podul Agigea nu trece nici un autovehicul care are peste 3,5 tone!

0
668

farmec.ro
carturesti.ro%20
Autorităţile se bat cap în cap !!!

Hotărârea CJC nu poate fi pusă în aplicare: pe podul Agigea nu trece nici un autovehicul care are peste 3,5 tone!

Accesul elevilor şi navetiştilor pe Podul Agigea va fi în continuare interzis.

Consilierii judeţeni, reuniţi în şedinţă pe data de 3 octombrie, au adoptat o hotărâre privind transportul elevilor şi navetiştilor pe Podul Agigea, prin care maşinile de transport de călători şi de elevi de peste 3,5 tone vor putea circula pe Podul Agigea. Navetiştii şi elevii aşteaptă intrarea în vigoare a hotărârii CJC, potrivit căreia se stabileşte ca vehiculele cu greutate mai mare de 3,5 tone să poată traversa podul fără nici o restricţie.

Hotărârea urma să intre în vigoare de miercuri, însă, potrivit ultimelor directive ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), aceasta nu va fi pusă în aplicare.

Prefectul Eugen Bola a lămurit situaţia pentru Replica: A fost şi ordinul domnului ministru Şova. Ne aşteptam la această veste din partea CNADNR, de anulare a hotărârii Consiliului Judeţean, care era benefică pentru locuitori şi pentru economie. Dar, pentru că discutăm de un pod de importanţă naţională, CNADNR, în calitate de administrator al podului, a reanalizat datele şi a comunicat astăzi că nu se poate circula cu autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone. Ne pliem pe decizia CNADNR şi căutăm soluţii pentru îmbunătăţirea situaţiei. Săptămâna viitoare, nu ştiu exact când, este vorba de acea gabară care va ajuta la transportul TIR-urilor sau al altor autovehicule de mare tonaj.

Consiliul Judeţean, în alertă…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiţi continuarea în replicaonline.ro, Sâmbătă, 12 oct.2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply