Persoană cu handicap din Mangalia, ajutată de primarul Cristian Radu

0
695

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a oferit joi, 3 octombrie, un cărucior cu rotile unei persoane din localitate, care are un handicap accentuat de tip doi.

Edilul s-a deplasat personal la domiciliul Anei-Maria D., în vârstă de 67 de ani, care are un picior amputat şi suferă de diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

Fiica femeii a cerut ajutorul primarului Mangaliei, printr-o corespondenţă purtată pe un site de socializare, prezentând edilului situaţia delicată în care se află mama sa. Aceasta a spus că nu putea să-şi cumpere singură căruciorul, întrucât are o pensie lunară de numai 240 de lei, toţi banii fiind daţi pe medicamente.

Impresionat de situaţia în care se află Ana-Maria D., edilul Cristian Radu i-a adus acesteia căruciorul indispensabil pentru orice deplasare. Totodată, primarul a spus că îi va acorda tot sprijinul de care are nevoie pentru a resimţi cât mai puţin problemele de sănătate cu care se confruntă.

“Poveştile triste ale semenilor mei mă impresionează de fiecare dată şi nu pot rămâne impasibil la suferinţele lor. Aceşti oameni trebuie ajutaţi. Ei sunt cei care au nevoie stringentă de sprijinul municipalităţii şi nu acele cazuri sociale închipuite, care vin mereu la Primărie să ceară câte ceva. Femeia aceasta nu-şi doreşte decât să meargă prin casă cu ajutorul căruciorului pentru a nu depinde mereu de membrii familiei”, a afirmat edilul Cristian Radu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ana-Maria D. este pensionată pe caz de boală, după ce în urmă cu cinci ani i s-a amputat un picior întrucât suferea de tromboflebită şi artrită diabetică.

Vineri, 4 octombrie 2013,  Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply