Galerie Foto / HAOS PE PODUL DE LA AGIGEA. Prin vânt şi ploaie, navetiştii trec podul pe jos

0
676

Situaţia cu care se confruntă în prezent cei care tranzitează Podul de la Agigea, în prima azi de restricţii, nu este deloc roz.  Chiar şi microbuzele de 16 plus 1 călători sunt oprite de poliţişti, motivul fiind greutatea de peste 3,5 tone.

În aceste condiţii, navetiştii sunt coborâţi la piciorul podului, fiind practic obligaţi să traverseze podul pe jos de la un capăt la altul, sau să aştepte să fie urcaţi în microbuze mai mici pentru a fi transportaţi pe partea cealaltă, de unde să fie preluaţi de alte microbuze.

Mai mult, în contextul în care codul portocaliu de ploi toranţiale şi furtuni este în plină desfăşurare,  oamenii sunt nervoşi, ei spun că nu vor trece sub nicio formă podul prin ploaie. Mai mult, mulţi dintre cei aflaţi în această situaţie au declarat că le este frică să meargă pe jos pe pod pentru că peste tot este plin de cabluri.

În prezent nu există nicio pancartă care să avertizeze că podul este închis pentru maşinile de mare tonaj. Un echipaj de Poliţie se află la faţa loculului.

Mai mult, pe http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-galerie-foto-haos-pe-podul-de-la-agigea-prin-vant-si-ploaie-navetistii-trec-podul-pe-jos-192659

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply