Primăria Mangalia se pregăteşte să preia transportul public

0
600
Cristian Radu: Serviciul nu funcţionează în parametri normali.

Transportul public din Mangalia urmează să revină la administraţia publică locală, susţine primarul Cristian Radu.

Serviciul de transport în localitate nu funcţionează la parametri normali, aşa că facem demersuri să îl preluăm la primărie, a precizat edilul municipiului din sudul litoralului. Ca dovadă că există o problemă sunt şi facturile pentru transportul elevilor. Este vorba despre facturi din 2011, care nu au fost achitate şi care nici nu vor fi onorate de primărie.

Facturile acelea nu am cum să le achit. Ele trebuiau achitate în 2011. Eu nu pot acum să îmi asum acele sume, pentru că nu au o justificare. Primăria are o gaură de 12 milioane de euro, din mandatele anterioare, aşa că trebuie să facem economii, a mai spus Cristian Radu. Facem precizarea că facturile pentru transportul elevilor sunt ca urmare a unor contracte încheiate între şcoli şi firma Seaside Tour.

Unul dintre directorii de şcoli din Mangalia ne declara, referitor la facturi, că a refuzat să îşi dea acordul pentru plata lor întrucât documentele nu indicau şi numărul de copii transportaţi. În mare parte transporturile au fost realizate, dar nu există justificări ataşate facturilor, iar eu nu îmi permit să mă joc cu banul public. De la primărie, actualul primar ne-a spus că ne va oferi sprijin juridic, întrucât firma de transport a anunţat că ne dă în judecată dacă nu sunt achitate sumele respective, a mai adăugat directorul unei unităţi de învăţământ din Mangalia.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Luni, 23 sept.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply