Documentarul “Wild Carpathia 2”, o reclamă minunată făcută României, a avut premiera la Londra

0
609

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LlL_TgPGa3I[/youtube]

Partea a doua a documentarului Wild Carpathia, una dintre cele mai frumoase reclame facute vreodata Romaniei, a avut premiera la Londra.

Episodul 2 , intitulat “De la munte, la mare”, este o calatorie fabuloasa de la Portile de Fier pana in Delta Dunarii si cuprinde interviuri cu Principesa Margareta si cu Ivan Patzaichin.

De altfel, cele doua personalitati au fost si invitate de onoare la evenimentul din capitala Angliei.

Evenimentul care s-a desfasurat la sediul Academiei Britanice de Film si Televiziune, BAFTA, a avut 220 de invitati de seama. Printre acestia, Principesa Margareta si Principele Radu, Ivan Patzaichin, dar si ministrul Turismului, Maria Grapini si muzicianul Grigore Lese, care a sustinut si un recital.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Maria Grapini, ministrul turismului: “Am analizat si am constatat ca este unul dintre proiectele care poate sa aduca multe beneficii intr-un termen scurt, pentru promovarea Romaniei“.

Noul documentar va fi difuzat din septembrie si va ajunge si de aceasta data in 120 de tari.

De aceasta data, publicul va face cunostinta si cu alte comori turistice insuficient valorificate. Una dintre acestea este statiunea Baile Herculane.

Charlie Ottley, prezentator Wild Carpathia: “A fost cea mai formidabila statiune balneara din Europa sub Habsburgi. Oamenii veneau din toata lumea pentru a lua apa de aici: regi, regine, demnitari… Publicul nu stiu asta despre Romania si despre aceste minunate cladiri vechi care sunt restaurante acum in Herculane. Este o poveste extraordinara care va genera foarte mult interes din afara, dar si din Romania“.

Alasdair Grant, producator Wild Carpathia: “Europa de Est a fost inchisa in cea mai mare parte a vietii noastre si nimeni nu venea aici in vacanta, nimeni nu filma si nimeni nu vorbea despre aceste locuri. Abia acum incepem sa vedem ce se ascundea in spatele Cortinei de Fier“.

Produs de Almond Film, documentarul va avea premiera in Romania in luna iulie. Cea de-a treia si ultima parte din Wild Carpathia va contine si un interviu cu Printul Charles si va fi lansata in noiembrie.

Sursa: stirileprotv.ro

Vă dorim vizionare plăcută, la sfârşit de săptămână !


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply