Cătălin Ivan: PSD se va pronunţa asupra proiectului de la Roşia Montană doar după o dezbatere serioasă

0
623

farmec.ro
carturesti.ro%20

Partidul Social Democrat se va pronunţa asupra proiectului de la Roşia Montană doar după o dezbatere serioasă şi după ascultarea argumentelor tuturor părţilor, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al partidului, Cătălin Ivan, lider al europarlamentarilor social-democraţi.

Prin această precizare, social-democratul răspunde solicitării preşedintelui PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL, de a exprima o poziţie a partidului faţă de proiectul Roşia Montană.

“Noi, cei din Partidul Social Democrat, ne vom pronunţa oficial asupra proiectului de la Roşia Montană doar după dezbaterea serioasă şi ascultarea tuturor părţilor şi argumentelor. Este datoria oricărui politician responsabil să trateze serios dezbaterea, să asculte punctele de vedere ale ambelor tabere – şi a celor care vor locuri de muncă, şi a celor care pun accent pe protecţia mediului şi a resurselor. În caz contrar, am da dovadă de demagogie pe o chestiune de interes naţional. Să ne pronunţăm înainte ar fi un semn de superficialitate politică. Nu poţi pretinde o dezbatere corectă, deschisă şi transparentă, cu argumente pro şi contra unui proiect, dacă la finalul zilei deja ştii că, indiferent de argumentele expuse, respectivul proiect va fi respins. Acesta a fost şi mesajul preşedintelui PSD, de a nu da înainte de dezbatere indicaţii de vot. În orice caz, noi, cei din PSD, nu comentăm deciziile altor partide”, a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Citeste mai mult pe agerpres.ro, Marti, 10.09.2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply