Poliţist din Mangalia, medaliat cu aur şi argint la Campionatul Balcanic de Atletism

0
563

Poliţist din Mangalia, medaliat cu aur şi argint la Campionatul Balcanic de Atletism

Sportul se îmbină de minune cu meseria de om al legii! Acest lucru l-a dovedit agentul-şef principal al Biroului Criminalistic din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia, Marius Valentin Saioc, care a reprezentat România la Campionatul Balcanic de Atletism, la categoria peste 35 de ani, care s-a desfăşurat în Croaţia, în perioada 6 – 8 septembrie. Acesta s-a întors acasă cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare, precum medalii de aur şi argint.

Am fost în lotul României. Au fost nişte concursuri înainte, s-a format un lot al României, eu m-am calificat şi am reprezentat România. Am câştigat medalia de aur la proba triplusalt, cu rezultatul 12 metri şi 14 centimetri, care reprezintă noul record naţional. Am bătut vechiul record naţional la categoria 35 – 39 de ani.

De asemenea, am luat şi medalia de argint la săritura în lungime, rezultatul fiind de 5,94 m. Mă simt extraordinar, a fost ultimul concurs din anul 2013 şi am terminat foarte bine. Urmează o perioadă de relaxare şi am fost invitat personal de Federaţia Turcă de Atletism, la anul va avea loc în Turcia, la Izmir, Campionatul European, unde voi participa., a declarat, pentru Replica, poliţistul Marius Valentin Saioc.

Acesta a mai menţionat că se antrenează aproape zilnic. Pe lângă sala de forţă, omu legii merge pe plajă sau câteodată pe stadionul Farul, din Constanţa. Eu, în ţară, reprezint Clubul CFR Constanţa, pentru că în Mangalia nu există nici un club afiliat la Federaţia Română de Atletism, a mai spus Saioc, care, de asemenea, are în grijă şi câinele de urmărire din cadrul Poliţiei Mangalia. Acesta a îmbrăcat haina de poliţist în urmă cu 20 de ani.

L.C., replicaonline.ro, marti, 10.09.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply