Cum poţi face rost de bani de la stat sau UE pentru firma ta

0
447
astratex.ro

Întreprinzătorii au la dispoziţie mai multe instrumente prin care pot accesa fonduri europene sau de la bugetul statului pentru a-şi dezvolta afacerea.

În ultima perioadă s-a dat drumul unor programe de finanţare pentru întreprinzători, iar pentru altele termenul limită de depunere a proiectelor se apropie.  Astfel, îmcepând cu 12 august, se pot depune cereri de finanţare pentru schema de ajutor de minimis pentru “Cecuri de Inovare”.

Este vorba despre un program finanţat de Guvernul României prin care se doreşte asigurarea unui instrument flexibil pentru sustinerea IMM-urilor din sectorul productiv în vederea modernizării tehnologice şi creşterii gradului de inovare. Valoarea maximă a unui cec de inovare este de 45.000 lei, iar contribuţia beneficiarului este de minimum 10%. Detalii despre acest program puteţi afla aici .

Se mai pot depune dosare pentru Programul Mihail Kogalniceanu pentru intreprinderi mici şi mijlocii. Programul are ca obiectiv facilitarea accesului IMM-urilor  la garantare şi creditare, prin acordarea unei linii de credit cu dobândă integral subvenţionată şi/sau garantată parţial de stat. Valoarea maximă a creditului este de 400.000 de lei. Detalii despre acest program puteţi afla aici 

Cititi continuarea articolului pe economica.net, Vineri, 06.09.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply