Ponta: Votul meu de deputat va fi împotriva proiectului Roşia Montană

0
562

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că personal va vota, ca deputat, împotriva proiectului Roşia Montană, precizând însă că este important că toate argumentele pro şi contra proiectului vor fi prezentate în cel mai transparent for, Parlamentul.

Ponta: Votul meu de deputat va fi împotriva proiectului Roşia Montană (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

El a spus că s-a decis trimiterea proiectului în Parlament pentru că această instituţie este cel mai transparent for în care se pot dezbate şi se pot lua în considerare toate argumentele, inclusiv cele tehnice, în favoarea sau împotriva exploatării de la Roşia Montană.

Întrebat despre faptul că susţinea, în trecut, că proiectul trebuie respins şi despre faptul că soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, s-a declarat împotriva exploatării, Ponta a răspuns: “Eu voi vota împotrivă, pe considerentele pe care le-am spus”.

La insistenţa moderatorilor, premierul a reiterat că va vota, ca deputat, împotriva proiectului: “Votul meu de deputat va fi împotrivă”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

El a subliniat însă că este important ca toate argumentele pro şi contra proiectului să fie prezentate şi dezbătute în Parlament.

Cititi continuarea pe mediafax.ro, 31.08.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply