Oameni de afaceri din Israel, interesaţi să investească la Mangalia

0
753

O delegaţie de oameni de afaceri din Israel va veni în Mangalia în această toamnă, pentru a discuta cu reprezentanţii administraţiei publice locale despre oportunităţile de investiţii în zonă.

Primarul Cristian Radu s-a întors recent din Israel, unde a avut o întâlnire pe această temă, la invitaţia consulului României în Ţara Sfântă, Aneta Badiu. Edilul s-a deplasat în oraşul Karmiel, cu care Mangalia s-a înfrăţit, în baza unei Hotărâri a Consiliului Local.

Pe parcursul vizitei, Cristian Radu a purtat o serie de discuţii cu mai mulţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din zonă, care s-au interesat despre posibilităţile de a derula invesiţii în Mangalia şi staţiunile turistice aferente.

“Karmiel este un oraș cu 50.000 de locuitori, care înregistrează, anual, o creștere economică notabilă, datorită celor peste 100 de fabrici deschise acolo. În timpul șederii în localitate, chiar am vizitat trei dintre acestea, al căror obiect de activitate este producerea maselor plastice și prelucrarea  aluminiului. Totodată, am discutat cu foarte mulți români care trăiesc în diverse zone din Israel de peste 50 de ani. Dialogul cel mai fructuos l-am avut însă cu mai mulți oameni de afaceri, care au foarte mulţi clienţi români. În urma întrevederii, aceștia și-au exprimat intenția să-și extindă afacerile la Mangalia”, a subliniat primarul Cristian Radu.

Joi, 01.08.2013, Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply