Linica Stan i-a cerut ministrului Niţă să sprijine mediul de afaceri

0
747
Măsuri de redresare a economiei

Linica Stan i-a cerut ministrului Niţă să sprijine mediul de afaceri

Linica Stan, directorul general al THR Marea Neagră SA, prezentă la inaugurarea sistemului de dstribuţie a gazelor naturale, i-a solicitat vineri, 25 iulie a.c., ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă, să sprijine mediul de afaceri prin introducerea unor măsuri fiscale în vederea redresării economiei româneşti.

Ne-am bucurat că această investiţie de racordare la reţeaua de gaze s-a concretizat şi în Mangalia. Din punct de vedere al turismului, investiţia este un plus, încălzirea va fi mai ieftină şi mai curată. Introducerea gazelor în sudul litoralului erau necesare, pentru că o alimentare cu un combustibil lichid este destul de greoaie, mă refer la costul transportului, aprovizionare, stocuri şi gestionarea lor. Noi, în bugetele de investiţii de anul viitor, vom introduce fonduri pentru racordarea a gaz a centralelor termice din staţiuni. Discutăm despre un proiect dezbătut de ani buni, dar care s-a concretizat abia acum. Gazele sunt necesare, a spus Linica Stan.

Tot ea susţine că doreşte să dezvolte o serie de proiecte legate de infrastructură.

Proiecte pentru administrarea plajelor, de introducere a unor măsuri fiscale pentru relansarea economiei şi a turismul românesc, pentru că în cazul turismului concurenţa este acerbă. Condiţiile de cazare ar trebui să fie comparative cu destinaţiile vecine, iar la aceeaşi ofertă să avem şi adresabilitate în condiţiile în care puterea de consum a românilor este peste alte ţări europene şi ar fi păcat să ne plece oamenii din ţară din simplu fapt că la vecinii bulgari este mai ieftin. Domnul ministru Niţă cunoaşte aceste aspecte, îl preocupă aceste măsuri de relansare a economiei, şi sperăm, odată cu rescrierea Codului Fiscal, să apară şi o serie de reduceri în zona fiscalităţii ca din 2014 să asistăm la o creştere economică, a explicat Linica Stan.

Alexandra VASILE, replicaonline.ro, 29.07.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply