A fost inaugurată ambarcaţiunea Clubului Nautic Callatis

0
764

Primăria Mangalia a inaugurat, sâmbătă, 20 iulie, în cadrul unei expoziţii, ambarcaţiunea achiziţionată de municipalitate prin intermediul proiectului Club Nautic Callatis. Acţiunea face parte din campania de promovare derulată prin programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria.

Evenimentul a avut loc în Portul Turistic din localitate, în prezenţa partenerilor bulgari ai Primăriei Balcic, respectiv Diana Kostova şi Nina Miteva, consilieri în cadrul Direcţiei de Proiecte Europene.

De asemenea, la eveniment au mai luat parte reprezentanţi ai municipalităţii Mangalia, turişti şi localnici. Cu această ocazie, cei prezenţi au avut parte de o plimbare cu velierul pe mare, în zona Portului Turistic. Totodată, ei au avut posibilitatea să viziteze interiorul ambarcaţiunii şi să se fotografieze la bordul acesteia.

Până la închiderea evenimentului, în data de 24 iulie, pasionaţii  turismului de agrement au ocazia să plece într-o mică croazieră pe mare, în perimetrul Portului Turistic şi să se informeze despre Clubul Nautic Callatis, construcţie ce va fi inaugrată la jumătatea lunii august. Astfel, se urmăreşte valorificarea potenţialului turistic şi uman existent în zona transfrontalieră Mangalia-Balcic, dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere de sprijin în afaceri pentru prestatorii ce activează pe segmentul de agrement nautic.

Ambarcaţiunea este parte din proiectul Clubului Nautic, un centru logistic de afaceri în domeniul nautic, urmând să găzduiască operatori în turismul nautic şi să aibă spaţii adecvate pentru organizarea de evenimente specifice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe durata implementării proiectului, vor avea loc mai multe activităţi de promovare şi informare, precum şi o croazieră de-a lungul coastei româneşti a Mării Negre.

Galerie foto:

Sâmbătă, 20 iulie 2013. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply