CL Mangalia a reglementat activitatea de publicitate stradală

0
735

farmec.ro
carturesti.ro%20

Consilierii locali din Mangalia au adoptat, joi, 4 iulie, mai multe hotărâri cu caracter administrativ şi social. Unul dintre proiectele votate se referă la mandatarea Serviciului Public Administrarea Domeniului Public şi Privat în vederea gestionării activităţii de afişaj stradal publicitar.

Conform HCL nr. 46/2006 activitatea de reclamă şi publicitate, precum şi cea de afişaj de pe teritoriul administrativ al Mangaliei este  concesionată de un operator privat, fără a exista un organ de control al activităţii derulate de respectiva societate.

Prin noile reglementări stabilite în prezenta şedinţă CL, Serviciul Public ADPP poate controla activitatea de publicitate stradală a concesionarului.

Un alt proiect adoptat, în cadrul CL a stabilit numărul de membri în Consiliul de Administraţie al RA Gold Mangalia şi nominalizarea acestora.

De asemenea, aleşii locali au aprobat un Regulament de Organizare şi Funcţionare a Cimitirelor de pe raza municipiului Mangalia, dar şi Regulamentul de funcţionare a Serviciului pentru Evidenţa Persoanelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alt Regulament adoptat de consilierii locali, se referă la procedura examenelor de promovare în grad a personalului din cadrul Spitalului Municipal Mangalia.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind acordarea post-mortem a titlului de „Cetăţean de Onoare” al municipiului Mangalia, pentru Cozmin Florescu şi Constantin Vlăduţ Sărman, care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident aviatic de la Tuzla.

Vineri, 5 iulie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply