Callatis şi-a stabilit deja următorul obiectiv: promovarea în Liga a II-a

0
608

carturesti.ro%20
farmec.ro

Callatis 2012 Mangalia a reuşit să promoveze în Liga a III-a, în urma victoriei (9-1) cu Voinţa Cocora. În continuare, conducătorii grupării din Mangalia au anunţat că, pentru anul viitor, se doreşte promovarea în Liga a II-a.

„A fost o muncă foarte grea, dar ne simţim împliniţi, în ciuda faptului că a trebuit să o luăm de la capăt, din Liga a IV-a, cu jucători experimentaţi. Am reuşit să promovăm şi sperăm să o ţinem tot aşa, la anul să ne bucurăm pentru promovarea în Liga a II-a. Dorim să mai aducem jucători pentru a putea ataca următoarea promovare.

În legătură cu bugetul, suntem încă în discuţii cu Primăria Mangalia. Pe viitor, va exista un contract de asociere, deoarece autorităţile locale ne vor susţine pentru a putea realiza acest obiectiv. Lotul actual nu va suferi modificări majore. În schimb, vom acoperi anumite posturi deficitare, iar alte posturi le vom dubla. Avem o colaborare strânsă cu cei de la Academia Hagi, de unde ne vom lua tineri jucători”, a declarat preşedintele Callatis Mangalia, Alexandru Luchici.

Pentru moment, jucătorii au primit o mini vacanţă de două săptămâni. Reunirea lotului este programată pe data de 8 iulie.

„Este un pas mic făcut, pentru că urmează o nouă provocare în Liga a III-a. Noi sperăm ca, în vară, după ce începem pregătirile, să avem un lot cât mai competitiv ca să putem ataca promovarea”, ne-a spus şi antrenorul nou-promovatei, Mugurel Cornăţeanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.cugetliber.ro/stiri-sport-callatis-2012-mangalia-urmatorul-obiectiv-promovarea-in-liga-a-ii-a-180281


piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply