Repere de agrement estival 2013, la Mangalia şi în staţiunile din sud

0
796

Primăria Mangalia, prin biroul mass-media, ne-a pus la dispoziţie o listă cu principalele repere de agrement estival programate la Mangalia şi în staţiunile din sud:

– “Mangalia Air Show” – spectacol aviatic cu participarea unor piloţi acrobaţi de prestigiu, eveniment ce va avea loc în perioada 13-14 iulie.

– “Mangalia Drift Grand Prix” – eveniment organizat pe toată durata verii, în zona dintre Saturn şi Venus, care va fi o combinaţie între sportul cu motor şi entertainment, manifestare ce va atrage un număr mare de turişti români dar şi străini, obişnuiţi cu spectacole de acest gen.

– Tot pe cordonul Saturn-Venus, va fi amenajată o zonă pentru organizarea de spectacole şi concerte în aer liber. Locaţia se va numi „Black Sea Arena” şi va găzdui până la 100.000 de oameni, având una dintre cele mai mari scene din sud-estul Europei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

– Primul eveniment de amploare va fi pe 13-14 iulie, respectiv „Liberty Parade”, urmat de concertul Europa FM;

– În aceeaşi locaţie vor concerta, în această vară, trupe şi artişti celebri de nivel internaţional;

– Pe 15 august, de Sfânta Maria, vom organiza, împreună cu reprezentanţii Armatei, în Portul Turistic, un spectacol dedicat Zilei Marinei;

În intervalul 22-25 august se va organiza „Festivalul Callatis”, eveniment la care Primăria Mangalia este partener;

În intervalul 30 august – 1 septembrie avem ca proiect organizarea „Festivalului Antic Callatis”;

În perioada 30 august – 8 septembrie, sunt programate mai multe evenimente cu prilejul Zilei Mangaliei, care se va sărbători de Sfântă Maria Mică (8 septembrie);

– Astfel, dorim să organizăm „Festivalul Multietnic”, în colaborare cu ANTREC, „Festivalul de Teatru FRINGE”, precum şi o procesiune religioasă, prilejuită de aducerea Brâului Maicii Domnului, din Grecia, pe data de 8 septembrie.

Tuturor turiştilor le dorim un sejur cât mai plăcut la Mangalia !

MangaliaNews.ro, 27 iunie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply