5 soluții pentru mai mulți turiști în Sudul litoralului

0
714

5 soluții pentru mai mulți turiști în Sudul litoralului

Federația Patronatelor din Turism și Servicii (FPTS) a făcut o serie de propuneri pentru creșterea numărului de turiști și salvarea de la faliment a societăților de profil din Sudul litoralului.

Una dintre soluțiile văzute de reprezentanții FPTS este rezolvarea problemelor de infrastructura din transportul rutier și CFR, pentru a crește siguranța în trafic și pentru a facilta accesul spre litoral.

În acest sens, reprezentanții patronatelor propun oprirea tuturor lucrărilor de reparații și întreținere pe perioada sezonului estival, introducerea trenurilor de viteză, iar transportul auto de la Gara CFR Constanța spre sudul litoralului să se realizeze prin stațiuni.

De asemenea, FPTS mai propune realizarea, în parteneriat cu primăriile din sudul litoralului, a unor centre de informare turistică și rezervări online unde să fie cuprinse toate bazele turistice.

O altă soluție văzută de patronate este și schimbarea structurii anului școlar, astfel încât vacanța de vară pentru clasele I – VIII să înceapă la 1 iunie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Reprezentanții patronatelor mai susțin că schimbarea aspectului stațiunilor prin soluții de irigare a zonelor verzi și realizarea unui proiect de aducțiuni a apei industriale în stațiuni ar fi o altă măsură de îmbunătățire a turismului.

De asemenea, acesarea de fonduri europene împreună cu primăriile pentru realizarea unor puncte de atracție, baze sportive, evenimente sportive, reabilitarea Hergheliei Mangalia și organizarea unor concursuri interne și internaționale pe hipodrom sunt alte măsuri de creștere a numărului de turiști, în viziunea patronatelor.

ro.stiri.yahoo.com, Joi, 13 iunie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply