Terapiile complementare, o „reţetă“ de succes a Sanatoriului Balnear Mangalia

0
862

sanatoriulmangaliacentrulspa100-1370270164.jpg

Terapiile complementare sunt binecunoscute peste tot în lume, iar numărul imens de pacienţi care beneficiază de ele este dovada că efectele sunt vizibile. De aceste terapii extraordinare se pot bucura însă şi pacienţii care ajung la tratament în cea mai complexă bază de tratament de pe litoralul românesc, şi anume Sanatoriul Balnear şi de Recu-perare Mangalia.

„Pe lângă procedurile clasice de terapie utilizate în tratamentul pacienţilor care ajung la Sanatoriu, medicii au implementat cu succes şi terapiile complemen-tare ca acupunctura, masajul cu pietre vulcanice sau cura cu Gerovital. Suntem singura unitate medicală de recuperare din ţară care completează tratamentul clasic cu acest tip de terapie.

Din acest motiv, aşteptăm ca normele prin care aceste terapii sunt aprobate de către Ministerul Sănătăţii să fie şi publicate pentru a intra în vigoare. Ar fi un pas uriaş ca ele să poată fi introduse în spitalele publice, ceea ce şi aşteptăm odată cu această lege”, a explicat pentru Cuget Liber, Marius Ciocănel, directorul economic al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia.

CugetLiber.ro, Marti, 4 iunie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply