CEC Bank lansează creditul pentru tinerii întreprinzători, cu garanţii guvernamentale

0
704

CEC Bank lansează Creditul SRL-D 2013, adresat tinerilor întreprinzători care participă la un program cu garanţii şi subvenţii guvernamentale. Aceştia primesc de la bugetul de stat până la 10.000 de euro şi garanţii care acoperă 80% din sumele împrumutate.

Tânărul antreprenor de România n-are nevoie de bani, ci doar de idei: primeşte subvenţii şi garanţii de la stat şi credite de la bănci

Tânărul antreprenor de România n-are nevoie de bani, ci doar de idei: primeşte subvenţii şi garanţii de la stat şi credite de la bănci.

Creditul este acordat de CEC Bank face parte din programul Ministerului Economiei privind „pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri”, aferent anului bugetar 2013, se arată într-un comunicat de presă.

Planurile de afaceri sunt selectate de Ministerul Economiei, şi tinerii întreprinzători, în vârstă de până la 35 de ani, pot primi finanţări nerambursabile de până la 10.000 de euro, echivalent în lei. Aceştia trebuie să vină cu aport propriu de 50% din cheltuielile eligibile în planul de afaceri – finanţarea poate fi acoperită şi dintr-un credit.

Ştirea întreagă, pe economica.net, luni, 3 iunie 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply