Festivalul național de teatru pentru elevi “Mangalia-Art”

0
558

farmec.ro

Teatrul „Thaliamar” Mangalia, în colaborare cu Primăria Municipiului Mangalia, Consiliul Local Mangalia și Complexul Cultural „Callatis” organizează, în perioada 24 – 26 mai 2013, la sediul Casei de Cultură Mangalia, ediția a IV-a a Festivalului Național de Teatru pentru Elevi „Mangalia-Art”.

  Va fi un adevărat maraton de teatru, în care vor evolua 16 trupe de actori-elevi din întreaga țară, după cum urmează: vineri, 24 mai, vor juca trupele de la grădinițe, clasele primare și gimnaziale; sâmbătă, 25 mai, vor juca trupele constituite din elevi de liceu, iar duminică, 26 mai, se va desfășura secțiunea monolog băieți și fete, după care va urma festivitatea de decernare a premiilor.

Aura Mircea Stuparu, coordonatorul Teatrului „Thaliamar”, a făcut următoarele precizări:

„Aș vrea să le mulțumesc celor care ne-au ajutat să organizăm acest festival: Primăria Municipiului Mangalia și, în special, d-lui primar Radu Cristian, d-nei Tatiana Odobescu, managerul Complexului Cultural „Callatis”, Clubul Rotary Mangalia, Hotel „Corsa”, Hotel „Alutus”, doamnei Mihaela Ariciu și domnului Emil Bodnăraș.

Piesele de teatru vor începe la ora 11.00 și se vor termina la ora 19.00, cu pauză de masă între ora 14.00 la 16.00. Intrarea este liberă, iar rugămintea noastră este să nu se întârzie”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Miercuri, 22.05.2013.

                                                                       Persoane de contact:

Aura Mircea Stuparu, coordonatorul Teatrului „Thaliamar”

Tel: 0747.078837

Dr. Tatiana Odobescu, Managerul Complexului Cultural „Callatis”

Tel: 0735.168.285


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply