Trotuarele, modernizate la Mangalia

0
679

Veşti bune.

Printre lucrările importante pe care Primăria Mangalia le derulează în această perioadă se numără cele privind reabilitarea tuturor trotuarelor din municipiu.

Potrivit primarului Cristian Radu, în prezent se lucrează la modernizarea trotuarelor de pe Şoseaua Constanţei, de la intrarea în municipiu, dinspre nord până la sensul giratoriu din centrul oraşului. Edilul a adăugat că la reconstrucţia trotuarelor se folosesc materiale de calitate superioară, pavele colorate şi borduri produse de fabrici specializate din ţară.

El a mai afirmat că sistemul de pavele este unul modern, utilizat de toate marile oraşe din ţară, deoarece plăcile sunt turnate cu beton rezistent la intemperii, sunt montate pe pat de nisip şi pot fi înlocuite imediat dacă sunt distruse. Conform proiectului, se refac trotuarele pe o suprafaţă de aprox. 15.000 de metri pătraţi, lucrări care vor fi finalizate în aproximativ doi ani.

„Se lucrează intens în zona centrală a oraşului, pentru a asigura trotuare la standarde normale de circulaţie pietonală. S-a intervenit în zonele în care au fost semnalate cele mai mari probleme de către de cetăţeni. Trotuarele aveau grad mare de degradare, cu crăpături, gropi şi denivelări, iar sesizările numeroase primite de la cetăţeni au orientat eforturile Primăriei spre aceste zone intens circulate”, a spus primarul. (T.I.)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Telegrafonline.ro, Luni, 20 mai 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply