Cazul navei Flaminia ajunge azi în Parlamentul României

0
512
starshiners.ro%20
Precizări:

Cazul navei Flaminia ajunge azi în Parlamentul României

Nava Flaminia, care aşteaptă să intre în Portul Constanţa, iar de aici, să meargă la Şantierul Naval Daewoo Mangalia, pentru reparaţii, este, din punct de vedere al siguranţei navei, respectiv al navigaţiei, în regulă. La fel, nu pune probleme nici din punct de vedere al poluării. Nu o spunem noi, ci subsecretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Constantin Matei. Există o adresă în acest sens de la Autoritatea Navală Română, spune Matei.

Referitor la această adresă, directorul ANR, Andrian Mihei, spune că nu poate comenta, întrucât, pe tema Flaminia singurul care poate face declaraţii oficiale, de la Constanţa, este prefectul judeţului, Eugen Bola. Însă, mai arată Mihei, în cursul acestei zile se va afla în Parlamentul României, pentru a prezenta date despre situaţie şi informaţii din buletinele de analiză, ca urmare a unei solicitări în acest sens din partea parlamentarului PDL, Anca Boagiu.

Adăugăm însă şi faptul că, potrivit informaţiilor deţinute de Constantin Matei, buletinele de analize ar fi ieşit bine, în sensul că pe navă nu ar fi materiale inflamabile şi nioci radioactive. Singura chestiune care mai trebuie lămurită este dacă lucrul pe navă ar pune sau nu în pericol vieţile muncitorilor.

Vom reveni.

Alexandra ANTON, Replicaonline.ro, Marti, 14 mai 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply