Primarul Cristian Radu s-a întâlnit cu cetăţenii din zona Grădiniţei nr. 3

0
691

farmec.ro
carturesti.ro%20

DSC_0007 DSC_0012 DSC_0017

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu reprezentanţi ai municipalităţii s-au întâlnit, vineri, 10 mai, cu cetăţenii din zona Grădiniţei nr. 3 pentru a discuta problemele cu care se confruntă aceştia.

În cadrul vizitei, un cetăţean a reclamat faptul că nu poate intra în imobil din cauza mai multor garaje construite la limita proprietăţii acestuia. Ca răspuns la această problemă, primarul a cerut deţinătorilor de garaje, să găsească o soluţie pentru a-i facilita accesul la locuinţă respectivului cetăţean.

Din evaluările municipalităţii această situaţie este cauzată, ca şi în alte zone din oraş, de garajele construite fără respectarea unui plan urbanistic şi a unor norme legale în vigoare. În acest  sens, primarul Cristian Radu a spus celor prezenţi că va demara o serie de proiecte de modernizare în unele cartiere, dar în urma consultării cetăţenilor.

Edilul Mangaliei a mai precizat că din toamna acestui an, municipalitatea va amenaja mai multe spaţii de joacă pentru copii, în condiţii de maximă siguranţă pentru aceştia şi va demara un proiect de modernizare a ghenelor de gunoi.

O altă problemă semnalată de cetăţeni vizează câinii fără stăpân. Acestora li s-a explicat faptul că există un regulament de gestionare a populaţiei canine din oraş, pe care trebuie să îl respecte toţi locuitorii Mangaliei, care deţin animale de companie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia.ro, vineri, 10 mai 2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply