Primarul Cristian Radu a participat la aniversarea marelui antrenor Ioan Ludu

0
652

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, alături de reprezentanţii Asociaţiei Sportive Municipale „Callatis” şi sportivi de elită ai luptelor libere de la nivel local şi judeţean au participat, vineri, 10 mai, la evenimentul dedicat maestrului emerit al sportului, Ioan Ludu.

Preşedintele Clubului Sportiv Mangalia, Ionel Luca, a organizat un moment festiv, în semn de preţuire pentru maestru, la împlinirea onorabilei vârste de 80 de ani. La eveniment au luat parte foşti campioni ai acestui sport şi personalităţi ale sportului dobrogean.

Edilul Cristian Radu s-a arătat onorat să se afle printre atâţia campioni şi a ţinut să-şi exprime bucuria cu ocazia sărbătoririi unui fost antrenor de elită al ţării, care a dat sportului dobrogean de profil, mari campioni.

„Mă bucură foarte tare că în Mangalia, împreună cu fraţii Luca, cu fraţii Trucmel şi cu toţi sportivii din oraş am creat Asociaţia Sportivă „Callatis”, la care ţinem foarte tare. O susţinem pentru că avem mulţi campioni şi mă bucur atunci când văd copiii făcând sport”, a precizat primarul Cristian Radu.

Braşovean de origine, fost component al echipei Steagul Roşu Braşov, pentru care a adus mai multe titluri naţionale la lupte greco- romane şi libere, Ioan Ludu s-a remarcat ca antrenor pe litoral. Foştii săi elevi nu l-au uitat şi, cu prilejul aniversării vârstei, i-au dăruit o diplomă de excelenţă şi au trăit momente emoţionante alături de marele antrenor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Maestrul Ioan Ludu a antrenat de-a lungul timpului peste 300 de elevi, dintre care mai mult de 25 au urcat pe podiumurile naţionale şi internaţionale. Ion Draica, Iancu Vanghelici, Constantin Mândrilă sau Gheorghe Cavalioti sunt numai câteva nume mari care au adus ţării numeroase medalii.

Sursa: Facebook, 12.05.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply