Prefectul Bola, “cantitate neglijabilă” la discuţiile pe tema navei Flaminia?

0
676
Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului “a uitat” să-l invite la întâlnirea cu reprezentanţii Şantierului Daewoo Mangalia.

Prefectul Bola, "cantitate neglijabilă" la discuţiile pe tema navei Flaminia?

Primul transport de tablă navală de 3.000 tone de la Sidex – Mittal Steel Galaţi, destinat reparaţiei navei MSC Flaminia, a fost descărcat miercuri, 8 mai a.c., în Şantierul Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A.

Tot în aceeaşi zi a avut loc o întâlnire, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM) Bucureşti, în cadrul căreia a fost prezentat Proiectul Tehnic cu privire la metodele şi tehnologiile de procesare/valorificare a deşeurilor de pe nava MSC Flaminia.

La întâlnirea cu pricina au participat doar reprezentanţii Daewoo-Mangalia, echipa de specialişti ai firmelor colaboratoare, conducerea ANPM şi conducerea Comisariatului Judeţean Constanţa-Garda Naţională de Mediu. Din ecuaţie a fost exclus, după cum se poate sesiza, prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, cel care susţine că monitorizează pas cu pas cazul Flaminia, supranumită bomba toxică plutitoare.

Continuarea, in Replicaonline.ro, Vineri, 10 mai 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply