Mii de credincioşi au participat la slujba de Înviere pe plajă la Mangalia

0
490

farmec.ro

Aproximativ 7.000 de persoane au mers, sâmbătă noapte, în Portul turistic din Mangalia, unde a fost oficiată slujba de Înviere, fiind adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim.

Aproximativ 7.000 de persoane au participat la slujba de Înviere pe plajă la Mangalia (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax foto)

Primăria Mangalia şi Arhiepiscopia Tomisului au organizat Slujba de Înviere în Portul turistic din Mangalia sub genericul “Lumina de la malul mării”, iar la ceremonie au asistat aproximativ 7.000 de persoane, atât localnici, cât şi turişti veniţi pe litoral. Lumina Sfântă a fost adusă la Mangalia de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu o cursă charter care a aterizat în jurul orei 22.00 pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa, de către o delegaţie de oameni de afaceri din Mangalia, condusă de primarul Cristian Radu.

Tot în seara de Înviere, Primăria a distribuit tuturor celor prezenţi în faţa altarului de pe plajă 5.000 de lampioane care au fost lansate spre cer sub sloganul “Lumina care vine, se întoarce la ceruri”.

Citiţi articolul integral pe Mediafax.ro, Duminică, 5 mai 2013.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply