La Mangalia, s-a dat startul sezonului estival 2013

0
688

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin au dat startul oficial al sezonului estival 2013.

Deschiderea sezonului estival pe litoralul românesc a fost anunţată, în Portul turistic din Mangalia, în prezenţa turiştilor şi localnicilor veniţi la eveniment. Astfel, ziua de 1 Mai a debutat cu o impresionantă paradă organizată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

O caravană formată din zeci de maşini de epocă, motociclete aerografiate, maşini off-road, autobuze supraetajate pline de turişti, a mers în paradă pe traseul Constanţa-Cumpăna-Eforie-Mangalia-Mamaia, pentru a sărbători debutul sezonului estival.

“Am ales sudul litoralului, pentru că aşa cum anunţam Asociaţia Litoral Delta-Dunării îşi concentrează atenţia, în primul rând, pe partea de sud a litoralului, aici avem peste 60% din capacitatea întreagă de cazare a litoralului, dar şi pe Delta Dunării, acolo unde ne pregătim, în curând, de raliul Deltei. Sudul litoralului ne aşteaptă cu braţele deschise şi noi suntem practic printre primii turişti. Ne-am gândit ca de aici să înceapă sezonul litoral 2013, alături de primarul Cristian Radu şi să dăm mai departe startul paradei litoralului românesc. Parada va străbate toate staţiunile, începând din sud. Vom încheia evenimentele acestei săptămâni tot în Mangalia cu lumina de la malul mării, din noaptea Învierii”, a declarat Corina Martin.

La rândul său, edilul municipiului Mangalia, Cristian Radu a menţionat că Mangalia este punctul zero al litoralului şi aşteaptă ca turiştii să vadă o altă abordare a turismului din sudul litoralului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Azi, am deschis oficial sezonul estival şi ne dorim ca şi în zona noastră să fie foarte mulţi turişti. Îi aşteptăm cu drag, pentru că suntem pregătiţi să-i primim. Mai mult decât atât, veţi vedea din această vară o altă abordare şi începem cu primul eveniment care se va întâmpla, sâmbătă seara, de Înviere, în Portul turistic din Mangalia. Lumina va fi adusă de la Ierusalim cu o cursă charter vineri, când voi pleca în Israel. În aceeaşi noapte va avea loc un alt eveniment inedit. Este vorba de înălţarea a mii de lampioane sub sloganul “Lumina care vine, se întoarce la ceruri”.

Miercuri, 1 mai 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply