Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşte, pe litoral

0
735

Chiar dacă la început s-a dovedit capricioasă, primăvara aduce pe litoral vreme frumoasă şi caldă. Temperaturile cresc văzând cu ochii, soarele s-a instalat confortabil, iar ploile sunt departe. Şi pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte se anunţă vreme frumoasă, numai bună de o plimbare pe plajă sau o escapadă pe munte.

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni, o vreme în general frumoasă, deşi, în anumite regiuni din ţară se vor semnala averse locale însoţite de descărcări electrice.

Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 22 aprilie – 5 mai, în Dobrogea, maximele temperaturii aerului vor creşte semnificativ până pe 24 aprilie, de la valori medii de 14 la 21 – 22 de grade. În intervalul 25 – 29 aprilie, temperaturile diurne vor oscila între 19 şi 23 de grade, iar între 30 aprilie şi 5 mai vor tinde să scadă uşor până spre 19 – 20 de grade. Temperaturile minime vor fi sub 10 grade în primele trei nopţi, dar în restul intervalului de prognoză, se vor situa, în medie, între 11 şi 14 grade. Pe litoral, riscul de precipitaţii va fi destul de scăzut.

Mai mult, în Cugetliber.ro, Marţi, 23.04.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply