Finanţare de la stat pentru tineri: Cum pot primi debutanţii în afaceri 10.000 de euro pentru proiecte

0
698

Întreprinzătorii în vârstă de până la 35 de ani pot depune de luni planurile de afaceri în cadrul Programului de sprijinire a debutanţilor în afaceri, prin care pot beneficia de finanţare de până la 10.000 de euro şi pentru care este alocat în acest an un buget de 25 milioane de lei.

Finanţare de la stat pentru tineri: Cum pot primi debutanţii în afaceri 10.000 de euro pentru proiecte (Imagine: Shutterstock)

Începând din data de miercuri, 22.04.2013, ora 10.00, va fi activă înscrierea în cadrul “Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri”.

Înscrierea se poate face atât pe site-ul Ministerului Economiei, cât şi prin intermediul link-ului direct: http://programenationale2013.aippimm.ro, se arată într-un anunţ de pe site-ul instituţiei.

Finanţarea acoperă 50% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, pentru care solicitantul face dovada surselor de cofinanţare. Alocaţiile financiare nerambursabile se acordă în limita sumelor aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Economiei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiţi contin uarea pe Mediafax.ro, Sâmbătă, 20.04.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply