La Mangalia, Lumina Sfântă de Înviere va fi adusă de la Ierusalim

0
684

farmec.ro
carturesti.ro%20

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Mirela Matichescu, împreună cu primarul Mangaliei, Cristian Radu şi alte oficialităţi de la nivel judeţean, s-au aflat, vineri, 12 aprilie, într-o inspecţie în staţiunile de pe litoral pentru a verifica lucrările de pregătire a sezonului estival.

În cadrul inspecţiei din sudul litoralului, reprezentantul ANT a apreciat faptul că autorităţile locale şi hotelierii au realizat lucrările de igienizare şi ecologizare necesare pregătirilor pentru întâmpinarea turiştilor de 1 Mai şi Paşte.

“Sunt plăcut impresionată să constat că investitorii au înţeles că trebuie să ridice standardele la cel mai înalt nivel, dacă vor să ofere servicii turistice de calitate”, a precizat Mirela Matichescu.

În cadrul discuţiilor cu municipalitatea din Mangalia a fost abordată şi tema turismului balnear, care ar trebui mai mult promovat, mai ales că bazele de tratament din cadrul hotelurilor “Hora”, “Balada” şi “Sirena”  din staţinea Saturn atrag anual peste 7000 de turişti şi oferă o gamă largă de servicii medicale de specialitate.

La rândul său, primarul municipiului Mangalia a precizat că municipalitatea a demarat încă din lunile de iarnă ample acţiuni de ecologizare şi reamenajare în staţiunile din sudul litoralului, astfel încât turiştii să fie primiţi în cele mai bune condiţii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Suntem pregătiţi să primim turiştii într-un alt cadru şi mă bucur că eforturile noastre de a schimba înfăţişarea staţiunilor au început să dea roade. De 1 Mai, la Mangalia va avea loc o serie de evenimente, pregătite special pentru turişti, dar şi slujba de Înviere – “Lumina de la malul mării”, când mii de credincioşi vor avea ocazia să ia lumina sfântă adusă direct de la Ierusalim. Tot în noaptea de Înviere, vom organiza o înălţare de lampioane sub sloganul: “Lumina care vine, se întoarce la ceruri”, a precizat edilul Cristian Radu.

Vineri, 12 aprilie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

(Sursa foto: e-reporter.ro).


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply