A scăzut imprumutul făcut de primărie. Aleşii au aprobat noua suma: 16,2 milioane de lei

0
690

farmec.ro

Consilierii locali s-au reunit, astăzi, (marti, 19 martie a.c.)  într-o şedinţă de îndată, în cadrul căreia au aprobat „bugetul centralizat al creditelor externe şi interne pe anul 2013 şi estimările pentru 2014-2016, precum şi lista obiectivelor de investiţii credit“, alături de unele facilităţi de la plata impozitului pentru proprietarii imobilelor şi apartamentelor din blocurile de locuinţe, care au executat pe propria cheltuială lucrări de reabilitare termică.

La primul punct de pe ordinea de zi, consilierii locali prezenţi la şedinţă au aprobat creditele externe şi interne pe 2013 şi estimările pentru 2014-2016 şi lista obiectivelor de investiţii credit, cu menţiunea că împrumutul contractat, în valoare de 16.237.879 lei va fi rambursat în 60 de luni, în rate egale, la care se adugă dobânda.

În urmă cu o lună, consilierii aprobau un împrumut de la Ministerul Finanţelor Publice, de 19,5 milioane de lei. Potrivit proiectului iniţiat de către primarul Cristian Radu, banii vor fi folosiţi pentru achitarea arieratelor înregistrate în contabilitatea municipalităţii, faţă de furnizorii de bunuri, servicii şi lucrări.

Editia de Sud, Marti, 19 martie 2013.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply