Fără mangalioţi în conducerea turismului de stat din Mangalia

0
746
Cine sunt şefii de la Neptun Olimp SA.

Fără mangalioţi în conducerea turismului de stat din Mangalia

Societatea de stat Neptun Olimp SA şi-a definitivat structura de conducere, în urma unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor care a avut loc vineri, la a doua convocare. Cu această ocazie, a fost ales un nou auditor financiar extern, Ronial Expert SRL, pentru o perioadă de doi ani. De asemenea, a fost numit administrator al societăţii Florin Tănase, cel care ocupa interimar acest post, după demisia din noiembrie a liberalului mangaliot Sorin Cucoranu.

În acest condiţii, Consiliul de Administraţie al SC Neptun Olimp SA are următoarea componenţă: Marius Horia Ţuţuianu, de 36 de ani, din Constanţa, Mariana Ancuţa Ion, de 32 de ani, din Constanţa, Florin Tănase, de 41 de ani, din Constanţa, Dragoş Călin, de 40 de ani, din Braşov şi Mihail Voicu, de 65 de ani, din Bucureşti, în timp ce director general al societăţii este Cătălin Mihai Caracostea, de 28 de ani, din Constanţa.

După cum se poate vedea, din conducerea firmei de stat de turism din Mangalia nu face parte nici un mangaliot, acţionarul majoritar importând şefi din Constanţa, Bucureşti şi Braşov.

Citiți continuarea în Replica, sâmbătă, 16 martie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply