Grapini: Targul de turism de la Munchen nu a fost aprobat, asadar, nu am avut ce sa anulez

0
1296

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, precizeaza ca nu a anulat participarea la Targul International de Turism FREE de la Munchen pentru ca aceasta nici macar nu fusese aprobata.

“Targul International de Turism FREE de la Munchen nu a fost aprobat, asadar nu am avut ce sa anulez. Procedura prin care, in anii din urma, se organiza stand national si cu doua firme, risipindu-se bani si facand contra-imagine Romaniei nu poate continua. Acest lucru l-am anuntat directiei de specialitate din Autoritatea Nationala de Turism inca din decembrie 2012 si l-am discutat si cu asociatiile si patronatele din turism”, se arata intr-un comunicat remis vineri.

Conform unor materiale aparute in mass-media, Maria Grapini, a anulat, luni, participarea Romaniei la targul de turism de la Munchen, care a inceput miercuri, iar hotelierii si agentii care au platit deja biletele de avion si camerele la hotel acuza ministerul pentru pierderile suferite.

Targul de la Munchen figura pe o lista de targuri propuse de diferite asociatii, dar pana in data de 4 februarie 2013 s-au inscris doar patru firme, apreciaza reprezentantii Ministerului.

………………………………………………………………………………………………………………………………

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In perioada 6 – 10 martie 2013, la Targul International de Turism de la Berlin, Romania va organiza un stand national, pe o suprafata de 400 de mp, cu participarea a peste 50 de firme romanesti. In colaborare cu Ambasada Romaniei la Berlin, Maria Grapini va participa alaturi de vicepresedintele Autoritatii Nationale de Turism la intalniri cu cei mai mari turoperatori din Germania.

Vă invităm să citiți articolul integral pe Ziare.com, vineri, 22 febr.2013.

(Foto: oradetimis.oradestiri.ro).


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply