Şedinţă ordinară a CL Mangalia, vineri, 22 februarie, ora 17,00

0
658

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, convoacă pentru vineri, 22 februarie, ora 17.00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local pentru dezbaterea şi adoptarea mai multor proiecte de hotărâre de interes public.

Pe ordinea de zi figurează un proiect privind modificarea regulamentului de transport în regim de taxi pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia.

Un alt proiect vizează aprobarea unui regulament referitor la măsurile de blocare a autovehiculelor staţionate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparţinând domeniului public sau privat al municipalităţii.

Consilierii locali vor mai discuta despre reglementarea activităţii firmelor de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase, precum şi despre delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Mangalia.

Un alt document de pe ordinea de zi are în vedere aprobarea proiectului „Tabere pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În aceeaşi şedinţă ordinară a CL se va dezbate inventarierea parcărilor situate pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia.

Miercuri, 20 februarie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply