Lacurile din sudul litoralului ar putea fi concesionate

0
567

farmec.ro

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu reprezentanţi ai municipalităţii au continuat, marţi, 19 februarie, seria inspecţiilor în staţiunile din sudul litoralului pentru pregătirea sezonului estival.

În cadrul verificărilor din Cap-Aurora şi Venus, edilul a decis ca, până la debutul sezonului estival, municipalitatea să efectueze lucrări de reamenajare şi ecologizare. În acest sens, clădirile şi  parcările inestetice vor fi demolate, iar spaţiile verzi, precum şi aleile pietonale vor fi amenajate corespunzător.

Ca şi în celelalte staţiuni, agenţii economici au fost notificaţi de către municipalitate să înceapă lucrările de igienizare ale activelor deţinute. În ceea ce priveşte refacerea falezei din staţiunea Cap-Aurora, municipalitatea va concepe un proiect de modernizare cu fonduri europene.

“Sperăm ca până anul viitor această zonă să fie una de promenadă, un adevărat punct de atracţie turistică. Vom impune un concept unitar de modernizarea a tuturor staţiunilor de pe litoralul sudic, astfel încât turiştii să-şi petreacă vacanţele în condiţii optime”, a precizat edilul Cristian Radu.

Primarul Mangaliei va chema la discuţii toţi agenţii economici care vor să investească pe litoral, aceştia putând să liciteze pentru proiectele propuse de către administraţia publică locală. Un astfel de proiect se referă la administrarea lacului din Venus de către un concesionar care doreşte să aducă un plus de noutate în această zonă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Miercuri, 19 februarie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.

Sursa foto: internet.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply