Proprietarii de maşini vor putea să asiste vizual la intervenţia din service sau să o urmărească video

0
669

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care dă posibilitatea proprietarilor de autovehicule să asiste vizual, dintr-un spaţiu amenajat, direct sau prin intermediul unei camere de luat vederi, intervenţia din service, dar şi să o conteste, dacă apreciază că aceasta nu este conformă.

Proprietarii de maşini vor putea să asiste vizual la intervenţia din service sau să o urmărească video (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Proiectul de lege a fost adoptat cu 324 de voturi “pentru”, un vot “împotrivă” şi 2 abţineri. Camera Deputaţilor este for decizional.

“Această reglementare oferă şansa proprietarului unui autoturism, beneficiarului unei astfel de intervenţii în service, să asiste la intervenţia care se face propriei maşini, să conteste. Există, începând cu acest act normativ, obligaţia unui Registru de contestaţii. Contestaţia este iniţiativa cetăţeanului. El poate să conteste în mod absurd. Imediat, însă, în termen de şapte zile, există obligaţia RAR să verifice contestaţia respectivă” , a precizat preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor,  Iulian Iancu, iniţiatorul proiectului.

Cititi articolul integral pe Mediafax.ro, Marti, 19 februarie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply