Mangalia – Sistem de monitorizare video

0
687

Cu ajutorul unui sponsor local, Primăria Mangalia a reuşit instalarea mai multor camere de luat vederi la intrările în oraş, precum şi în centrul localităţii, pentru a putea combate fenomenul infracţional.

„Deocamdată sunt şase camere instalate pe care le-am primit de la un sponsor local, dar sistemul va fi extins în tot oraşul şi va fi realizat cu fonduri europene”, a spus primarul Cristian Radu, care a adăugat că proiectul privind montarea de camere video în toate zonele din muncipiu a fost discutat, în urmă cu câteva luni, cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari şi comandantul Poliţiei Mangalia, comisarul-şef Nicolae Pescaru.

Edilul Mangaliei a mai spus că, pe de altă parte, administraţia locală va monta camere de luat vederi şi în zona centrelor de colectare a metalelor, pentru combaterea furturile de fier.

„Acestea vor fi obligate, printr-o viitoare hotărâre a Consiliului Local, să accepte instalarea în preajma lor a camerelor de luat vederi. Astfel, poate vom şti cine se face vinovat pentru furturile de fier”, a spus Cristian Radu. (T.I.)

Telegraf, Marti, 19 Februarie 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply