7 ierburi vindecatoare pe care le poti creste acasa

0
707

Ierburile au fost folosite in medicina chinezeasca inca din cele mai vechi timpuri. Daca vrei sa te bucuri de proprietatile lor vindecatoare, cel mai bine este sa le cresti la tine acasa.

7 ierburi vindecatoare pe care le poti creste acasa

1. Rozmarin

Are titulatura de “planta a amintirilor”, iar in Australia si Noua Zeelanda este folosit ca un simbol al amintirilor. Chiar si statuile vechi grecesti au pe cap cununi din rozmarin. Nu degeaba. Aceasta planta minunata stimuleaza activitatea cerebrala si ofera claritate mentala.

Consumata sub forma de ceai, calmeaza durerile de cap, imbunatateste memoria, stimuleaza cresterea parului si inlatura durerile musculare si spasmele.

2. Lavanda

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe langa mirosul relaxant care te duce cu gandul la sudul Frantei, lavanda este o planta care merita un loc de onoare in curtea sau gradina ta. Folosita pentru ceai, are multe proprietati: calmeaza mintea, inlatura stresul si ajuta si la imbunatatirea digestiei. Pentru ca este un antiseptic puternic, atunci cand este aplicat direct, sucul de lavanda ajuta la vindecarea ranilor si a taieturilor.

Continuarea, pe Foodstory.ro, 9 februarie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply