Lucian Luca a fost ales vicepreşedinte al FRL

0
752

farmec.ro
carturesti.ro%20

Preşedintele Asociaţiei Sportive Municipale (ASM) Callatis GM, Lucian Luca, a fost ales recent în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Lupte (FRL).

Până de curând membru în Biroul Federal al FRL, Lucian Luca este fost sportiv de performanţă, câştigător al multor competiţii sportive, la nivel naţional şi internaţional.

După retragerea din activitate, el s-a ocupat de promovarea sportului pe plan local şi încurajarea tinerilor din Mangalia să practice sportul de performanţă.

În prezent, Lucian Luca se implică în dezvoltarea tuturor disciplinelor sportive, prin programele derulate de ASM Calltis GM.

El a declarat că în urma numirii în funcţia de vicepreşedinte al FRL, va face demersuri pentru a organiza în Mangalia mai multe competiţii de profil, cu participarea unor sportivi din ţară şi străinătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“În domeniul luptelor, avem sportivi cu rezultate foarte bune atât pe plan naţional, cât şi internaţional. În continuare, vom promova sportul de masă în rândul copiilor şi tinerilor din Mangalia. Cu sprijinul Consiliului Local, vom încerca să organizăm, în sudul litoralului, Campionatul mondial de lupte pe plajă. Ne dorim la fel de mult să înfiinţăm o echipă de lupte feminine, în Mangalia, cu care apoi să participăm la campionatele naţionale”, a afirmat Lucian Luca.

Marți, 29 ianuarie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply