Col. Costică Cojoc și primarul Cristian Radu, despre activitatea pe 2012 a Jandarmeriei

0
721

În staţiunea Neptun s-a desfăşurat astăzi evaluarea anuală a subunităţilor din localitate. La această activitate au luat parte inspectorul şef, colonel dr. Costică Cojoc, jandarmii care fac parte din aceste subunităţi, edilii din localităţile Mangalia, Cristian Radu, Costineşti, Traian Cristea şi 23 August, Mugurel Mitrana, dar şi reprezentanţi ai Serviciului de Protecţie şi Pază, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Poliţiei Mangalia şi Neptun, R.A.A.P.P.S şi M.Ap.N.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu le-a mulţumit jandarmilor pentru munca depusă în anul 2012 şi a declarat că obiectivul dânsului pentru 2013 este siguranţa cetăţeanului.

Inspectorul şef, col.dr. Costică Cojoc, a scos în evidenţă buna cooperare şi colaborare dintre jandarmi, autorităţile locale, S.P.P., S.R.I., Poliţie, R.A.A.P.P.S.

De asemenea acesta consideră că realizarea unui sistem eficient de asigurare a ordinii publice pe litoralul Mării Negre şi în zona monumentelor istorice şi siturilor arheologice din Judeţul Constanţa va creea un sentiment de securitate turiştilor şi protecţia patrimoniului cultural.

Consideră că rezultatele obţinute de jandarmii din Neptun sunt bune, dar că în anul acesta trebuie să fim mai aproape de comunitate, de cetăţeni. De asemenea a mulţumit şi i-a premiat pe primarul, Cristian Radu pentru sprijin şi deschiderea de care a dat dovadă, pe directorul R.A.A.P.P.S, dar şi patru subofiţeri care au obţinut rezultate bune, plt. maj. Lupu Daniel, plt. Mistodie Pompiliu, plt.maj. Costea Ştefan şi plt. Pricop Marcel.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea articolului, în  Ziua de Constanta, Joi, 10 ianuarie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply