Consilierii locali din Mangalia, la prima şedinţă din acest an

0
677

farmec.ro
carturesti.ro%20

Consilierii locali din Mangalia reuniţi în prima şedinţă din acest an, au aprobat un proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local pe anul 2012 a deficitului secţiunii de dezvoltare în valoare de 79.825.78 lei.

Potrivit normelor metodologice privind încheierea exerciţiului bugetar al anului 2012, capitolul 4, art.15, administraţiile publice locale au obigativitatea acoperirii definitive a deficitului bugetar pentru secţiunea de dezvoltare, din excedentul bugetului local până la data de 09.01.2013. Ca urmare a prevederilor legale care fac referire la acest aspect, consilierii au aprobat cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre.

Prezent la şedinţa CL, primarul Cristian Radu le-a vorbit consilierilor despre proiectele ce vor fi demarate în perioada imediat următoare.

Acestea vizează în mod special soluţionarea problemei câinilor fără stăpân din Mangalia şi din staţiuni. “Facem eforturi ca, până la 1 Mai, odată cu deschiderea sezonului estival, animalele abandonate pe străzi să fie duse în adăposturi special amenajate, astfel încât vacanţele turiştilor nu vor mai fi umbrite din acest punct de vedere”, a precizat edilul Mangaliei.

Primarul Cristian Radu a vorbit şi despre implementarea de măsuri care să asigure un climat de linişte şi siguranţă cetăţeanului, atât din staţiuni, cât şi din municipiul Mangalia, prin constituirea la nivelul localităţii a unei trupe de intervenţie rapidă a jandarmilor. “Ne dorim să preîntâmpinăm fenomenul infracţional în Mangalia şi staţiunile turistice din sudul litoralului”, a mai explicat primarul Cristian Radu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Miercuri, 9 ianuarie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply