Creşte plafonul de acordare a ajutoarelor sociale, la Mangalia

0
677

Administraţia publică locală din Mangalia a adoptat şi va aplica, din acest an, mai multe măsuri cu caracter social, menite să vină în sprijinul persoanelor singure şi familiilor cu venituri reduse.

Astfel, municipalitatea a majorat plafonul de acordare a tichetului social de la 500 la 700 de lei/persoană, iar valoarea acestuia a crescut de la 50 de lei/tichet, acordat odată la patru luni, la 70 de lei/tichet acordat odată la două luni.

Acest cupon poate fi folosit atât de pensionari, cât şi de familiile cu venituri mici, la cumpărarea de medicamente şi plata facturilor la apă (pentru cei care au contracte individuale cu RAJA).

O altă măsură socială care se va aplica din acest an se referă la ajutorul financiar acordat de către Primărie persoanelor din Mangalia care au împlinit vârsta de 85 şi 90 de ani.

Conform unui proiect de hotărâre iniţiat de primarul Cristian Radu şi adoptat de consilierii locali, la sfârşitul anului trecut, persoanele vârstnice vor primi din partea municipalităţii diplome de onoare, precum şi un ajutor financiar în cuantum de 400 de lei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marti, 8 ianuarie 2013,                       Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply