ULTIMUL INTERVIU al lui Sergiu Nicolaescu

0
685

Ultimul interviu acordat de regizorul Sergiu Nicolaescu a fost pentru emisiunea Acces Direct, la Antena 1. Regizorul a vorbit despre viaţa sa, cariera, dar şi despre un mare regret.

Sergiu Nicolaescu a mărturisit, la jumătatea lunii decembrie, că îşi propusese să mai realizeze două filme. “Mai vreau să fac două filme şi gata! Există o limită pentru toate”, spunea atunci marele regizor român.

Despre politică, maestrul a spus că politicienii din ziua de azi nu mai sunt cum erau cei din trecut, cum erau în perioada interbelică, de exemplu.

“Eu văd lucrurile aşa: politicienii trebuie să aibă anumite calităţi. Trebuie să ajute oamenii, să fie sprijinul lor. Eu am intrat în politică prin Revoluţie, pe 21 decembrie.Am încercat şi eu acest lucru timp de 18 ani. Astăzi, din păcate, nu mai avem politicienii pe care i-am avut în trecut. În perioada interbelică am avut oameni de frunte”.

Nicolaescu a dezvăluit că exerciţiile fizice ocupau un loc fruntaş în viaţa sa: “Fac gimnastică, cel puţin două ore pe zi. E o chestiune de disciplină. Şi acest lucru îl am de când eram copi. Respectam orele de sport, am făcut sport de performanţă. Deci am această disciplină a sportului. O am în mine. E o chestiune structurală. Sunt foarte ordonat. Ca un neamţ. Punctul, serios, perfect documentat întotdeauna”, declara Sergiu Nicolaescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în jurnalul.ro, joi, 3 ianuarie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply