Peste 600 de persoane au participat la Revelionul organizat de Primăria Mangalia

0
742

farmec.ro
carturesti.ro%20

Peste 600 de persoane au sărbătorit trecerea dintre ani la Revelionul organizat de primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. Evenimentul a fost atent pregătit de consilierii Ovidiu Mihalache și Dan Vucea.

Participanții s-au bucurat de un program artistic diversificat, în cadrul căruia au evoluat artiști din localitate, dar și invitați din mai multe localități ale județului. Seara a fost deschisă de actrița Mirela Pană, de la Teatrul Fantasio din Constanța. Dansatorii de salsa, de la Clubul Sportiv Noua Generație din Mangalia, îndrumați de Ciprian Broască, au predat câteva lecții de dans, în care au fost antrenați și invitații.

Finalista unui concurs de interpretare, organizat de un trust TV, Georgeta Băloiu, a interpretat șlagăre românești, dar și cover-uri ale unor artiști internaționali. Au mai întreținut atmosfera Teodora Dinu, o adolescentă de 14 ani din Mangalia și formația vocal-instrumentală Live Sound. Tradițiile colindatului de Anul Nou au prins viață în interpretarea ansamblurilor folclorice Plai de dor și Junii Albeștiului.

Meniul a fost cu atenție pregătit de angajații primăriei și a întrunit aprecierea unanimă a mesenilor. Pe parcursul serii, sârbele și horele românești au ridicat participanții la dans. La miezul nopții, focul de artificii a luminat cerul, anunțând  intrarea în 2013, în aplauzele invitaților și în pocnetul dopurilor sticlelor de șampanie.

Abia după ora cinci dimineața, după ce s-a servit un delicios tort în cinstea Noului An, invitații au început să se retragă. Toți participanții au simțit în această noapte, a trecerii dintre ani, că aparțin comunității municipiului Mangalia și și-au exprimat dorința ca astfel de evenimente să se întâmple mai des.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, 2 ianuarie 2013.

Galerie foto:


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply